Selecteer een pagina

MEEST GESTELDE VRAGEN

WE WETEN DAT JE ZE OOK HEBT!

HIER ZIJN ANTWOORDEN…

Waarom Bittiq?

Bittiq geeft meer inzicht in je persoonlijke uitgaven, abonnementen én helpt je met besparen. Bittiq doet al het werk snel en gemakkelijk voor je. Zo kun je bijvoorbeeld met een klik op de knop een abonnement opzeggen of de beste deals voor overstappen zien.

Hoe werkt Bittiq?

Bittiq heeft drie handige functies: je kunt gemakkelijk overstappen, opzeggen en al jouw uitgaven inzien. Door jouw bankrekening(en) te koppelen aan Bittiq krijg je met één klik op de knop toegang tot een handig overzicht van al jouw uitgaven en staan je vaste lasten en abonnementen op een rij. Eenmaal gekoppeld wordt de informatie automatisch bijgewerkt.

Hoe veilig is Bittiq?

De veiligheid van jouw gegevens is onze prioriteit. Hiervoor maken we gebruik van dezelfde encryptienormen en beveiligingseisen als de banken en werken we alleen samen met derden die dezelfde eisen stellen. We gebruiken de informatie van de bankrekening(en) enkel voor informatieve doeleinden voor jouw, zoals het overzicht in de app. We kunnen geen betalingen initiëren of annuleren of anderzijds gebruik maken van jouw bankrekening. Doordat we gebruik maken van een unieke username en wachtwoord dat jij zelf kiest is jouw account alleen toegankelijk voor jou!

Hoe zit het met privacy?

We maken gebruik van de beste privacy protocollen. Jouw gegevens en data worden enkel gebruikt voor jouw Bittiq gebruik. Bittiq verkoopt geen data aan derden zonder toestemming.

Wat gebeurt er met mijn geld wanneer ik Bittiq gebruik?

Bittiq gebruikt jouw bankgegevens enkel voor informatieve doeleinden zoals bijvoorbeeld het creëren van het uitgavenoverzicht in de app. Wij kunnen geen betalingen initiëren, annuleren of op enige andere wijze gebruiken.

Moet ik betalen voor Bittiq?

Nee! Bittiq is en blijft een gratis app. Wil je gebruik maken van onze opzeg- en / of overstap service zijn er wel kosten aan verbonden.

Wat als ik Bittiq niet meer wil gebruiken?

Je kunt gewoonweg de app verwijderen als je Bittiq niet meer wil gebruiken. Mocht je op een later moment Bittiq weer willen gebruiken, kun je het opnieuw installeren en gebruik maken van je account.

Hoeveel kan ik besparen door gebruik te maken van Bittiq?

Het gebruiken van Bittiq kan je helpen besparen op de vaste lasten zoals bijvoorbeeld gas, water en licht, telefonie en / of verzekeringen. Een gemiddeld huishouden zou ongeveer €600 kunnen besparen op jaarbasis.

Kan ik Bittiq gebruiken zonder gebruik te maken van de betaalde diensten?

Absoluut! De functionaliteiten van Bittiq kun je gebruiken hoe jij wil. Wil je enkel gebruik maken van het handige overzicht dan is dat geen probleem.