Selecteer een pagina

 

Waarom wij anders zijn dan de meeste financiële apps op de markt lees je hier.

We weten dat we niet de enige zijn die jou graag helpen met het beheren van je financiën. We zijn ook niet de enige met een handige app voor extra overzicht. Maar wij zijn anders, en we leggen graag aan je uit waarom en hoe het precies werkt. Ook in deze post leggen we kort uit hoe Bittiq verschilt van platformen en apps zoals Grip, AFAS Personal, Mint en Wallet!

 

Ons doel is om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om de financiën te beheren en betere financiële keuzes te maken. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook een hoop tijd. Extra tijd in het weekend, zonder kopzorgen over de financiële administratie, wie wil dat nou niet? Hieronder leggen we uit hoe we het jou zo makkelijk mogelijk willen maken. 

 

 

Meerdere bankrekeningen

 

Ook wij creëren een handig overzicht van je uitgaven voor je. Om dit overzicht zo compleet mogelijk te maken hebben we het mogelijk gemaakt om meerdere bankrekeningen te koppelen. Dit kunnen trouwens ook rekeningen van verschillende banken zijn.

 

 

Al je vaste lasten op één plek

 

Een groot gemis bij het gebruik van Grip, is dat het niet mogelijk is om al je vaste lasten inzichtelijk te krijgen. Daarom hebben we naast het koppelen van meerdere rekeningen nog een handige feature toegevoegd aan Bittiq. Als je jouw bankrekeningen hebt gekoppeld, krijg je niet alleen een overzicht van alle uitgaven. Je krijgt ook een lijst met alle maandelijkse vaste lasten.

 

 

Opzeggen of overstappen met één klik op de knop

 

Anders dan anderen kun je met Bittiq gemakkelijk en veilig overbodige abonnementen opzeggen, of overstappen van bijvoorbeeld energieleverancier. Zo heb je alles wat je nodig hebt in één app. Bovendien hoef je niet meer onnodig lang op vergelijkingswebsites te speuren voor een betere deal!

Zet een Bittiq alarm voor je contract(en) en wij herinneren je eraan wanneer je op kunt zeggen of overstappen. Dit kan natuurlijk ook zonder het alarm in te stellen door gewoonweg in de app voor overstappen of opzeggen te kiezen. Kies je ervoor om over te stappen dan krijg je van ons meteen de beste deals.

 

 

 

Share This